Logo Allesdach Wagner
AllesDach Wagner GmbH
Lichtenberg 12, A-8342 Gnas
Kako do nas
T 0043 3151 8207
F 0043 3151 8207 20

Trajnost

Politika Zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti
Zaščita vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembna. Smo obdelali podatke torej zgolj na podlagi zakonskih določb (DSGVO, TKG 2003). V tem pravilniku o zasebnosti vas obveščamo o najpomembnejših vidikih obdelave podatkov na naši spletni strani.

Osebni podatki
Osebni podatki, ki ste jih v elektronski obliki, predloženi na tej spletni strani, kot so vaše ime, e-poštni naslov ali druge osebne podatke, ki jih zagotavljajo, da nam prostovoljno bodo uporabljeni samo za namene iz in shranjeni. Pri uporabi spletnega obrazca vaš IP naslov se shrani tudi, da bi razumeli nezakonito ali nezaželeno uporabo (kot hekerski napad ali spam).
Ponudnik samodejno zbira in shranjuje podatke na spletni strežnik, kot lahko kot brskalnik uporablja, operacijski sistem, ki se nanaša strani, IP naslov, čas dostopa, itd Ti podatki bodo dodeljena za katero koli določeno osebo in analiziramo te podatke in ne z dolgo brez upoštevanja drugih virov podatkov ne nezakonitih Uporaba naše spletne strani.

Pravica do obveščanja in preklica
Načeloma imate pravice do informacij, popravkov, izbrisa, omejitev, prenosljivosti podatkov, preklica in ugovora. V tem primeru se obrnite na naslov EMAIL ADDRESS po e-pošti. Če menite, da obdelava vaših podatkov krši zakon o varstvu podatkov ali če so bile kakorkoli drugače kršene vaše zahteve za varstvo podatkov, lahko pritožite nadzornemu organu. V Avstriji je to organ za varstvo podatkov.

Newsletter
Na naši spletni strani imate priložnost, da se naročite na naše glasilo. Za to potrebujemo vaš e-poštni naslov in izjavo, da se strinjate s pogoji novice. Ko ste se prijavili na e-novice, vam bomo poslali potrditveno e-poštno sporočilo s povezavo za potrditev registracije. Naročniško naročnino lahko kadarkoli prekličete z ustrezno povezavo za odjavo (na dnu novice). Vaši podatki v zvezi s pošiljanjem glasila bodo takoj izbrisani.

gor